Tips och råd

Ointressant blogg

2019-04-05 08:03 #0 av: Major Ursa

Ingen läser min blogg, som väl mest handlar om mig. Vad skulle ni vilja läsa om? Ingen länk till min blogg, för den känns så tjatig. Jag vill börja om.

Anmäl
2019-04-08 11:06 #1 av: Niklas

Det är svårt att säga vad vi vill se utan att veta något om dig. Om jag var du skulle jag skriva om sånt som intresserade mig snarare än att försöka anpassa mig efter en tänkt publik.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2019-04-20 00:58 #2 av: Major Ursa

Tack, Niklas! Det var bra synpunkter, jag tar till mig!

Anmäl
2019-05-22 15:37 #3 av: novembre

Jag skulle rekommendera att läsa på hur man skapar en blogg. Finns massa att hitta om man söker på tex på "blogg" "how to start a successful blog" och även på svenska kan du hitta mycket tips om du söker på tex google. 

Det finns oerhört många bloggar och därför krävs det att man läst på lite för att just ens egen ska synas. Som Niklas säger så är det bästa att välja något du själv är intresserad av. Då har bloggen större chans att bli lyckad eftersom det är ett ämne du engagerar dig inom då bloggande tar mycket tid. 

Det är svårt att marknadsföra sig för "alla". Bättre att välja en målgrupp och hålla sitt fokus inom det valda området. Rent generellt, om du frågar mig skulle jag vilja läsa något jag är intresserad inom och något jag kan lära mig. Jag skulle inte läsa en blogg om hundar då jag inte är hundägare, men jag skulle istället läsa en blogg om tecknartips eftersom det är mitt intresse. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.