Layoutprogram

Artrage - programmet för konstnären.

2013-04-06 12:01 #0 av: Zynell

Jag fick höra att programmet Artrage kan på många sätt konkurrera med Photoshop så jag bestämde mig för att testa programmet och se om det var något för mig eftersom jag ändå var ute efter något billigare program än Photoshop. På programmets hemsida kan man ladda ned en demo version och testa det. Det är verkligen snyggt gjort och känns proffsigt, trots att det är bra mycket billigare än Photoshop. Kostar ca 50 dollar. 

Det är verkligen ett roligt program för den som vill skapa egna teckningar, målningar till bland annat omslag osv, men för den som är ute efter att redigera bilder verkar det inte riktigt vara rätt program. Nu har jag bara testat det under några timmar så jag vet inte dess alla funktioner, men roligt var det!

Här kan du läsa mer:

http://www.artrage.com/

Anmäl
2013-04-07 07:27 #1 av: Niklas

Det finns för iPad och iPhone också. Där är det betydligt billigare. För Mac finns Pixelmator som är en konkurrent till Photoshop.

http://www.pixelmator.com/

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.