E-bok

Publicera e-bok.

2013-03-04 11:22 #0 av: Zynell

Jag tänkte börja med att försöka få ut min bok "Dödens gåva" som e-bok nu. Tänkte höra hur ni som har publicerat en e-bok har valt att gå tillväga. Har ni använt er av till exempel Publit eller Elib? Eller har ni gjort på ett annat sätt?

Bollar lite mellan olika idéer. Den engelska versionen kommer jag att registrera hos bland annat Amazon och Smashwords för att få ut den bland de engelska näthandlarna som till ex Barnes & Nobles, men den svenska versionen vet jag ännu inte riktigt hur jag vill göra med. Antingen använda mig av Elib osv eller distribuera den själv. Dvs skapa egna epub-filer osv på Indesign och sedan kontakta olika återförsäljare som Dito, Bokon osv. Vet dock att Elib/Publit kostar pengar, vilket jag i dagens läge inte riktigt har råd med, och så som jag har förstått det ska det inte kosta något att publicera sin bok hos Amazon eller Smashwords. 

Vad har fungerat bäst för er?

Anmäl
2013-03-04 18:34 #1 av: Niklas

Jag använder Elib. De har varit rätt bra att ha att göra med.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2013-03-04 18:40 #2 av: Zynell

Okej. Låter bra. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.